НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Останні новини

×

Попередження

JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/ibmknu/biomed.knu.ua/www/images/stories/Kafedry/Kafedry/Ecol_zool/News/17_09_19

×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/Kafedry/Kafedry/Ecol_zool/News/17_09_19

4Щойно завершився візит професора кафедри екології та зоології Володимира Гандзюри, як переможця Всеукраїнського конкурсу журналістів на кращий тере- радіо етер та інші ЗМІ про НАТО та державну політику України в сфері євроатлантичної інтеграції до нової Штаб квартири НАТО в Брюсселі та в SHAPE (штаб Верховного Головнокомандувача об’єднаних збройних сил НАТО в Європі), м. Монс.

Візит організований Секретаріатом Кабміну, керівництвом Держтелерадіо та Місією України при НАТО.

Безліч цікавих змістовних контактів - з Заступником Генерального секретаря НАТО з публічної дипломатії, Послом Tacan Ildem (який щиро подякував за об'єктивне інформування щодо політики НАТО та проблем євроатлантичної інтеграції), Головою Місії України при НАТО Олексієм Селіним - обговорили механізми надання допомоги Україні в сфері екобезпеки сектору безпеки і оборони України членами НАТО, а також проблеми інформування студентів і школярів щодо євроатлантичної інтеграції.

Багато вкрай цікавих контактів і обговорень різних проблем з високопосадовцями НАТО... Цікавим було знайомство з медіа Центром, студією та іншими структурами. Цікавим було спілкування з полковником Ігорем Лозою - Головою представництва України в SHAPE, іншими членами нашого представницта. Приємною була зустріч з майором Alyssa Wood (США), яка опікується проблемами України, іншими представниками різних країн.

{gallery}stories/Kafedry/Kafedry/Ecol_zool/News/17_09_19{/gallery}

Професор кафедри екології та зоології
ННЦ «Інститут біології та медицини»

Гандзюра В.П.



Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader