НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

Останні новини

Kafedra cytologii LOGO5-6 квітня 2019 р. в м. Києві відбувся 11 з’їзд Української спілки ембріологів, на якому були присутні провідні спеціалісти України.

Під час конференції, доцент кафедри цитології, гістології та репродуктивної медицини ННЦ «Інститут біології та медицини» Вороніна О.К. виступила з доповіддю про «Розбудову нового напрямку освітньої діяльності «Репродуктивна біологія» в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка».

Під час виступу була означена необхідність створення нової спеціалізації – ринок праці вимагає висококваліфікованих кадрів, і наш Університет першим в Україні розпочинає готувати біологів-ембріологів. Перелік навчальних дисциплін, що плануються для викладання студентам, викликав зацікавленість з боку присутніх ембріологів, генетиків та репродуктологів: всі курси надзвичайно корисні для майбутнього фахівця, який буде працювати в лабораторії даного спрямування.

Беручи до уваги, що допоміжні репродуктивні технології на сьогодні застосовуються не лише для подолання безпліддя у людей, а й в тваринництві – в рибних господарствах, фермах для розведення свійських тварин, для відновлення популяцій тварин, що зникають тощо, прикладне значення такого напрямку освітньої діяльності переоцінити неможливо.

У цьому навчальному році відбувся перший набір студентів на спеціалізацію «Репродуктивна біологія». Це лише початок. Плани у нас доволі амбітні, однак ми переконані в успішній розбудові даного напрямку освітньої діяльності – мета того варта!

 

Reproductyvna biologiya

 На фото: Доцент кафедри цитології, гістології та репродуктивної медицини Вороніна О.К. та Президент Асоціації ембріологів України Зінченко В.М.

Доцент кафедри цитології, гістології та репродуктивної медицини
к.б.н., Вороніна О.К.

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader