27 травня (середа) 2020 р. о 11:50 відбудеться відкрита лекція з використанням програми Zoom кандидата технічних наук, доцента кафедри біомедицини Пенчука Юрія Миколайовича.
Тема лекції: «Технологія виробництва молочних продуктів» з навчальної дисципліни «Технологія харчових продуктів» для студентів 3 курсу, спеціальності 224 «Технології медичної діагностики та лікування», освітня програма «Дієтологія», освітній рівень «Бакалавр».
Місце проведення: |
Онлайн. З використанням програми ZOOM https://us02web.zoom.us/j/88605169910?pwd=SVRQQlorM0NzcUppZW9Rd09UYVU1UT09 Идентификатор конференции: 886 0516 9910 |
Дата та час проведення | 27 травня 2020 року, 11:50 |
|
|
ЗАПРОШУЮТЬСЯ ВСІ БАЖАЮЧІ
Доцент кафедри біомедицини
ННЦ «Інститут біології та медицини»
Ю.М. Пенчук