НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

newlogo with heart new 05.12.2017 Протягом останніх років, життя нам вкотре показало, що якісна система охорони здоров’я, в якій працюють професіонали своєї справи, - це основа успішного функціонування держави.

 

Розбудова медичного напрямку освітньої діяльності в ННЦ «Інститут біології та медицини» саме і покликана забезпечити формування нової генерації медиків, підготовку висококваліфікованих медичних фахівців нового покоління, готових гідно зустріти і професійно відповісти на всі виклики часу.
Ми вітаємо наших колег - представників однієї з найшляхетніших професій, покликаної оберігати найцінніше – людське життя, зусиллями яких вибудовується наша університетська медицина, для кого, клятва Гіппократа ніколи не була обтяжливим обов’язком, а лише почесною місією, з професійним святом!
З нагоди Дня медичного працівника за активну участь у процедурах реалізації освітньої діяльності та їхнього розвитку у відповідь на виклики сьогодення, директорка ННЦ «Інститут біології та медицини» Людмила ОСТАПЧЕНKО оголошує подяку співробітникам Інституту за участь у розбудові медичного напрямку освітньої діяльності в ННЦ «Інститут біології та медицини».

Розпорядження по Навчально-науковому центру «Інститут біології та медицини» від 18.06.21 за №52 «Про подяку за участь у розбудові медичного напрямку освітньої діяльності в ННЦ «Інститут біології та медицини»

 

Z Dnem Medyka

 

Дирекція
ННЦ «Інститут біології та медицини»

 

 



 

 

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader