НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

4Щойно завершився візит професора кафедри екології та зоології Володимира Гандзюри, як переможця Всеукраїнського конкурсу журналістів на кращий тере- радіо етер та інші ЗМІ про НАТО та державну політику України в сфері євроатлантичної інтеграції до нової Штаб квартири НАТО в Брюсселі та в SHAPE (штаб Верховного Головнокомандувача об’єднаних збройних сил НАТО в Європі), м. Монс.

Візит організований Секретаріатом Кабміну, керівництвом Держтелерадіо та Місією України при НАТО.

Безліч цікавих змістовних контактів - з Заступником Генерального секретаря НАТО з публічної дипломатії, Послом Tacan Ildem (який щиро подякував за об'єктивне інформування щодо політики НАТО та проблем євроатлантичної інтеграції), Головою Місії України при НАТО Олексієм Селіним - обговорили механізми надання допомоги Україні в сфері екобезпеки сектору безпеки і оборони України членами НАТО, а також проблеми інформування студентів і школярів щодо євроатлантичної інтеграції.

Багато вкрай цікавих контактів і обговорень різних проблем з високопосадовцями НАТО... Цікавим було знайомство з медіа Центром, студією та іншими структурами. Цікавим було спілкування з полковником Ігорем Лозою - Головою представництва України в SHAPE, іншими членами нашого представницта. Приємною була зустріч з майором Alyssa Wood (США), яка опікується проблемами України, іншими представниками різних країн.

Професор кафедри екології та зоології
ННЦ «Інститут біології та медицини»

Гандзюра В.П.



Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader