НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

IMG 2755Інститутська група волонтерів взяла участь у благодійній акції від Студентського парламенту ННЦ «Інститут біології та медицини» для Ушомирського дитячого будинку.

 

 

 

 

Наша Інститутська група волонтерів підтвердила це гасло соціального проекту напередодні Дня святого Миколая, адже тільки завдяки підтримці людей, що взяли участь у благодійній акції від Студентського парламенту ННЦ «Інститут біології та медицини», поїздка в Ушомирський дитячий будинок стала можливою. Волонтери привезли у великій кількості усе необхідне дітям: одяг, медикаменти, книжки, іграшки та канцтовари, та, окрім цього, на зібрані кошти кожна дитина отримала індивідуальний солодкий подарунок до Дня святого Миколая.

Волонтери розповіли про сучасний стан розвитку біології, як науки, провели ряд експериментів з метою зацікавити та заохотити дітей вивчати дану дисципліну, а також обрати її як фах у майбутньому.

Особливо приємною була активність іноземних студентів, серед яких студент другого курсу спеціальності «Медицина» Джавад Хаджесфандіарі, який проявив значну ініціативу та долучився до проведення заходу.

Окрема подяка кафедрі цитології, гістології та репродуктивної медицини ННЦ «Інститут біології та медицини» та Медичному Центру «Інститут Репродуктивної Медицини» за активну участь та допомогу у проведенні акції.


Організатор заходу - голова робочої групи з коворкінгу Студентського парламенту ННЦ «Інститут біології та медицини»
студентка третього курсу Аріна Пєчка.

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader