НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

newlogo with heart new 05.12.2017 15 квітня 2021 року в ННЦ «Інститут біології та медицини» стартує пілотний проект Всеукраїнської волонтерської акції «Медицина завтрашнього дня».

 

Всеукраїнська волонтерська акція «Медицина завтрашнього дня», що проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України, направлена на інформування молоді про системні зміни у вітчизняній медицині, що потребують нової генерації якісно та різнобічно підготовлених лікарів та медичних сестер, розбудову в країні медицини нового покоління, а також на популяризацію медицини як напряму професійної діяльності та сприяння професійній орієнтації школярів, пошуку талановитої та вмотивованої молоді, а відтак - формуванню нового покоління студентства, яке свідомо обирає свій фах.

Популяризація науки і медицини серед населення є вкрай важливою в умовах сьогодення. Молодь повинна розуміти, що Україна має реальний потенціал, можливості розвивати науково-технічну і медичну сфери, впроваджувати найновіші технології та інновації, а значить, бути конкурентоспроможною на світовому ринку. Тільки за таких умов країна матиме шанс на економічне зростання. Тільки за таких умов молоді талановиті українці не будуть замислюватися про якнайскорішу еміграцію.

Фахівці медико-біологічного профілю Київського національного університету імені Тараса Шевченка вже протягом багатьох років втілюють у життя цю ідею, у тому числі і на рівні популяризації біології і суміжних до неї наук. Тепер стартує наш новий проект!

До участі у Всеукраїнській волонтерській акції «Медицина завтрашнього дня» запрошуються студенти, аспіранти і викладачі, яким не байдуже майбутнє нашої медицини, наше з вами майбутнє.

Бажаючі взяти участь у Всеукраїнській волонтерській акції «Медицина завтрашнього дня» мають пройти реєстрацію.

Реєстраційна форма

 

 

Заступник директора
ННЦ «Інститут біології та медицини»
Скрипник Н.В.

 

 

 

 



 

 

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader