НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

newlogo with heart new 05.12.2017

 

24 січня 2022 року в ННЦ «Інститут біології та медицини» стартує ІІ Всеукраїнська волонтерська акція «Медицина завтрашнього дня».

 

 

Всеукраїнська волонтерська акція «Медицина завтрашнього дня», що проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України, направлена на інформування молоді про системні зміни у вітчизняній медицині, що потребують нової генерації якісно та різнобічно підготовлених лікарів та медичних сестер, розбудову в країні медицини нового покоління, а також на популяризацію медицини як напряму професійної діяльності та сприяння професійній орієнтації школярів, пошуку талановитої та вмотивованої молоді, а відтак - формуванню нового покоління студентства, яке свідомо обирає свій фах.

Популяризація науки і медицини серед населення є вкрай важливою в умовах сьогодення. Молодь повинна розуміти, що Україна має реальний потенціал, можливості розвивати науково-технічну і медичну сфери, впроваджувати найновіші технології та інновації, а значить, бути конкурентоспроможною на світовому ринку. Тільки за таких умов країна матиме шанс на економічне зростання. Тільки за таких умов молоді талановиті українці не будуть замислюватися про якнайскорішу еміграцію.

Фахівці медико-біологічного профілю Київського національного університету імені Тараса Шевченка вже протягом багатьох років втілюють у життя цю ідею, у тому числі і на рівні популяризації біології і суміжних до неї наук. Набутий досвід та усвідомлення важливості справи стали підґрунтям запуску і розвитку проєкту «Медицина завтрашнього дня».

До участі у ІІ Всеукраїнській волонтерській акції «Медицина завтрашнього дня» запрошуються студенти, аспіранти і викладачі, яким не байдуже майбутнє нашої медицини, наше з вами майбутнє.

Бажаючі взяти участь у Всеукраїнській волонтерській акції «Медицина завтрашнього дня» мають пройти реєстрацію.

Увага! Посилання на реєстраційну форму оновлено!

Реєстраційна форма

 

Координатор проєкту,
заступник директора
ННЦ «Інститут біології та медицини»
Наталія Скрипник

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader