НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ЦЕНТР "ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТА МЕДИЦИНИ"

007 червня 2021року в ННЦ «Інститут біології та медицини» Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися урочистості з нагоди випуску магістрів денної форми навчання.

З привітальними словами до випускників та їхніх батьків звернулась директор Інституту Людмила Остапченко. Вона привітала випускників з отриманням диплому магістра одного з найславетніших університетів країни та побажала їм успішного кар’єрного старту. «Ми пишаємося нашими випускниками» - сказала вона у своєму виступі. «Ми зичимо вам щасливої життєвої дороги та сподіваємось, що наш Університет назавжди залишиться у вашому серці» - побажала вона магістрам.

Теплі вітальні слова прозвучали від знаного випускника Університету, заступника директора Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАНУ, академіка НАН України, професора Сергія Костеріна, якому під час урочистостей директором Інституту була вручена Почесна відзнака Вченої ради Університету за досягнення у науково-педагогічній діяльності.

Вітаємо Сергія Костеріна з високою нагородою та бажаємо подальших успіхів у науковій творчості та підготовці кадрів молодих науковців!

Завідувач кафедри фізіології людини і тварин Микола Макарчук, завідувач кафедри мікробіології та імунології Лариса Сківка, завідувач кафедри екології та зоології Дмитро Лукашов, долучившись до привітань, підкреслили, що отриманий диплом – важлива сходинка у нелегкому шляху до вершин сучасної науки. ННЦ «Інститут біології та медицини», не дарма вважаючись флагманом вітчизняної біологічної освіти, зібрав у своїх стінах не лише високопрофесійних фахівців, здатних навчити, але й людей, що вболівають за свою справу, людей небайдужих, готових підтримати свої вихованців, допомогти їм у подоланні життєвих перепон.

 

 

Шановні випускники!
Ми не кажемо вам «Прощавайте»! Ми кажемо вам «До зустрічі»!
До зустрічі в аспірантурі, на конференціях та симпозіумах, в провідних світових лабораторіях та на виробництві!
Мрійте і здійснюйте свої мрії!
Щасливої вам дороги!

 

 

Заступник директора
ННЦ «Інститут біології та медицини»
Наталія Скрипник

 

 



 

 

Наші контакти

Ми знаходимось за адресою:
Україна, 03022, м. Київ-022,
проспект Академіка Глушкова 2
Станція метро Виставковий центр

Приймальня директора:
Кімната №307
E-mail: biomed@knu.ua
Телефон/Факс: +38044 521-35-98

Гаряча лінія:
E-mail: knu.ibm.questions@gmail.com
Telegram: http://surl.li/emhtd

Поштова та юридична адреса:
Україна, 01601, місто Київ-601,
вул. Володимирська, 64/13
ННЦ "Інститут біології та медицини"

Надіслати повідомлення

Повідомити про помилку

Якщо ви помітили помилку на сторінці, виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

loader